گروه ایرنا زندگی - بادمجان یک سبزی همه کاره است که میتوان آن را به طرق مختلف میل کرد. همچنین یک گزینه عالی برای گیاهخواران و گیاهخواران است، زیرا منبع خوبی از پروتئین و فیبر است. ساندویچ بادمجان یک راه خوشمزه و رضایت بخش برای لذت بردن از این سبزی است.
ساندویچ بادمجان و قارچ با پنیر فتا
مواد لازم
بادمجان | ۵ عدد |
پنیر فتا | نصف پیمانه |
سیر | ۳ حبه |
قارچ | ۵ عدد |
سس مایونز | ۱/۴پیمانه |
ریحان تازه | ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
نان همبرگر | به میزان لازم |
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه برش بزنید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل محلول آب و نمک قرار بدهید تا تلخی بادمجانها گرفته شود. قارچها را نیز خوب بشورید، سپس آنها را اسلایس کنید و داخل آبکش گذاشته تا خشک شوند.
بادمجانها را از داخل محلول آب و نمک خارج کنید. زمانی که آب آنها خوب کشیده شد. با قلمو مقداری ماست روی بادمجانها بزنید تا روغن کمتری جذب کند تا ساندویچ روغنی نداشته باشید و مطمئن باشید در طعم و مزه بادمجان هیچ تاثیری ندارد، سپس بادمجانها را داخل روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
ریحانها را بشویید و کنار بگذارید. گوجهها را به صورت حلقه ای برش بزنید. داخل یک کاسه سس مایونز را ریخته و سیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. پنیر را نیز به ابعاد کوچک تر برش بزنید.
نان همبرگر را از وسط نصف کنید و روی نان مقداری سس مایونز با سیر بزنید، سپس چند ورقه بادمجان و ریحان و گوجه و پنیر و قارچ را به صورت لایه ای قرار دهید و نان دیگر را روی مواد بگذارید. به همین راحتی ساندویچ بادمجان ما حاضر است.
میتوانید به دلخواه ساندویچ آماده شده را روی دستگاه گریل بگذارید تا نان کمی برشته شود.
فوت و فن های پخت ساندویچ بادمجان با قارچ
• میتوانید به دلخواه سبزیجات دیگر به این ساندویچ اضافه کنید.
• میتوانید در بین لایه ها پنیر ورقه ای بگذارید.
• اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید از پودر سیر نیز میتوانید استفاده کنید.
• بادمجانها را خوب آبکشی کنید تا نمک اضافی آن خارج شود.
ساندویچ بادمجان با تخم مرغ و پنیر پتیزا
این نوع ساندیچ بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که میتوان آن را در خانه با ترکیب بادمجان سرخ شده، پنیر و سس مایونز تهیه کرد.
مواد لازم
بادمجان | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش دهید. سپس حلقههای بادمجان را در یک کاسه آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
پس از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را از آب خارج کنید و خشک کنید. سپس در یک کاسه، تخم مرغها را با چنگال بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
در یک ظرف دیگر، آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
بادمجانها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس بادمجانها را در تابه قرار دهید و هر دو طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
پس از سرخ شدن بادمجانها، آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. این روش باعث میشود بادمجانها روغن کمتری جذب کنند.
نانهای باگت را از وسط برش دهید و مقداری سس مایونز روی آنها بمالید.
سپس بادمجانهای سرخ شده را روی نانها قرار دهید و مقداری پنیر پیتزا روی آنها بپاشید.
نانها را روی هم قرار دهید و ساندویچها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
ساندویچهای بادمجان آماده هستند. آن ها را سرو کنید و لذت ببرید.
نکاتی برای تهیه ساندویچ بادمجان
• برای اینکه بادمجانها هنگام سرخ شدن روغن نگیرند، میتوانید آن ها را قبل از سرخ کردن، در یک کاسه آب و نمک قرار دهید.
• میتوانید از هر نوع سس مایونزی که دوست دارید استفاده کنید.
• برای طعم بهتر، میتوانید مقداری سیر رنده شده یا پودر سیر به سس مایونز اضافه کنید.
• میتوانید از هر نوع پنیر پیتزایی که دوست دارید استفاده کنید.
• میتوانید به ساندویچ ها، مواد دیگری مانند قارچ، فلفل دلمهای یا گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.
انواع مختلف ساندویچ بادمجان
ساندویچ بادمجان و گوشت: در این نوع ساندویچ، به بادمجان سرخ شده، گوشت چرخ کرده یا تکههای گوشت مرغ یا ماهی اضافه میشود.
ساندویچ بادمجان و پنیر: در این نوع ساندویچ، به بادمجان سرخ شده، انواع پنیر مانند پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، پنیر فتا یا پنیر خامهای اضافه میشود.
ساندویچ بادمجان و سبزیجات: در این نوع ساندویچ، به بادمجان سرخ شده، انواع سبزیجات مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، قارچ یا زیتون اضافه میشود.
ساندویچ بادمجان و قارچ: در این نوع ساندویچ، به همراه بادمجان، مقداری قارچ نیز سرخ میشود و به ساندویچ اضافه میگردد.
سرو کردن ساندویچ بادمجان
ساندویچ بادمجان را میتوانید گرم یا سرد سرو کنید. همچنین میتوانید آن را با سس مارینارا، سس کچاپ، سس خردل یا سس مایونز سرو کنید.
سخن آخر
به گزارش وب گاه بیتوته، ساندویچ بادمجان یک غذای خوشمزه و سریع است که میتوانید آن را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید. این ساندویچ را میتوانید به عنوان یک میان وعده یا یک وعده غذایی کامل سرو کنید.
نظر شما